Preču salīdzināšanaPreču salīdzināšana

Esi savas kafijas režisors

Atvērt visu produktu katalogu

Jaunumu vēstule

Piesakies un saņem -10% atlaidi!

Garantija

DROŠA IEPIRKŠANĀS

Piegāde

PIRKUMIEM NO 35 € PIEGĀDE BEZ MAKSAS VISĀ LATVIJĀ!

27005461
20272227

Kafijas receptes

Šokolādes - kafijas muss

Šokolādes - kafijas muss

Sastāvdaļas 2 porcijām:

  • 100 g šokolāde
  • 1 liela ola
  • 3 ēd.k pagatavotas kafijas
  • 4 ēd.k cukurs
  • šķipsniņa sāls
  • šķipsniņa citronskābe
  • Šokolādes graudiņi/ rīvēta šokolāde

 


Pagatavošana:

  • Olas baltumu atdala no dzeltenuma. Dzeltenumu noliekam malā. Olas baltumu puto ar šķipsniņu sāls. Kad sāk veidoties gaisīgas putas, pievieno 1 ēd.k cukura un turpina putot līdz cukurs izkusis, tad pievieno škipsniņu citronskābes. Saputo līdz stingrām putām.
  • Katliņā ielej 1 ēd.k kafijas  un ieliek olas dzeltenumu, maisa ar putojamo slotiņu līdz 2 min., tad pievieno šokolādi un vēl 1 ēd.k kafijas. Visu maisot karsē, līdz pilnībā izkūst šokolāde un veidojas viendabīga masa. Ļauj atdzist.
  • Vāra sīrupu. Katliņā ber 3 ēd.k cukura un 1 ēd.k ūdeni, vāra uz nelielas uguns ap 5 -7 minūtēm līdz šķidrums paliek staipīgs kā sīrups, bet nemaina krāsu.
  • Nepārtraukti putojot olas baltumu, lej iekšā karsto sīrupu.
  • Puto, līdz olas baltuma masa kļūst stingra un sīrups tajā atdzisis.
  • Pēc tam ieputo šokolādes masu.
  • Lej porciju trauciņos un ļauj pastāvēt ledusskapī ~ 5 h.
  • Dekorē ar rīvētu šokolādi vai pēc izvēles
Atpakaļ